Tittarna rasar på deltagarna efter upprepade händelsen i Farmen 2023: “Kan inte må bra?”

Farmen 2023 engagerar mer än någonsin och i år har tittarna sannerligen bjudits på underhållning på alla sätt som går. Men det finns en sak som skavt i ögonen på många.

Farmen 2023 har varit händelserikt, känslosamt och dramatiskt på alla sätt. 

Säsongen har kantats av allt ifrån otrohetsdraman, tittarstormar och bråk till flirtande, skratt och mycket humor. På sociala medier har engagemanget kring programmet varit högt och tittarna har minst sagt tyckt till om det mesta i programmet. 

Någon som till en början fick det hett om öronen var Viktor Bergström. Vissa tittare ansåg att han uttryckte sig sexistiskt och ofta anspelade på sex i sina uttalanden. Dock var det inte några av de andra deltagarna som såg på det hela som annat än humoristiskt. 

Men nu har vindarna vänt för Viktor och tittarna har börjat tycka väldigt gott om honom. 

Näst på tur att möta en del kritik var Christoffer Hammarlöf

Christoffer klev in och genast var det många tittare som tyckte att de kände igen honom. Och konstigt var det inte. Hans pappa är nämligen ingen mindre än Jan “Blondie” Hammarlöf som gjorde debut i Farmen 2002 och nu, 20 år senare, gör sonen sitt framträdande i programmet.

Efter en del bråk och ett otrohetsdrama som Christoffer var inblandad i och bråk inne på gården var det två deltagare som valde att lämna Farmen. Samtidigt lämnade Sandra Göransson Torpet efter kraftiga magsmärtor. Men detta var bara början på avhoppen för snart skulle även två deltagare till välja att lämna. 

Detta har nu fått tittarna att reagera. 

Tittarna om Farmen 2023: “Måste vara någon form av rekord…”

Tittarna är nämligen vresiga över att så många lämnat Farmen på grund av olika krämpor och dylikt. 

Några anser att det kanske inte är den bästa idén att söka till Farmen om man har ryggproblem eller andra problem med kroppen. Samt att man absolut inte ska söka om man inte ställt in sig på att “det kommer att bli en del drama”.

Tidigare har deltagare som lämnat berättat att det inte bara berott på människor eller bekvämlighet. Utan helt enkelt på grund av nikotinberoende. 

När Izabella Andersson Acimovic lämnade Farmen 2022 avslutade hon med orden: 

– Nu ska jag hem och ta en cigg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes