Mick Schumacher meddelar att han återvänder till Formel 1

Mick Schumachers ord

Mercedes tredje förare Mick Schumacher talade med Auto Bild om sin framtid i Formel 1. “Det var kanske inte vad jag ville, men det är ett annat sätt att förbättra sig som förare. Mitt mål är att stanna kvar i Formel 1. Det finns naturligtvis ingen garanti, men jag är i en bekväm position där jag tror att jag kan lära mig mycket den här säsongen.”

“Jag är säker på att det kommer att finnas möjligheter, också för att vissa personer redan har uttryckt intresse för mig under vintern. Något finns där. Vi får se under de kommande veckorna och månaderna när förhandlingarna börjar. Kalendern är intensiv, men jag kommer att köra några karttävlingar här och där, vilket förmodligen är det som ligger närmast Formel 1. Jag körde en Formel 3 i vinter och jag kommer att försöka köra så många bilar som möjligt. Jag är friskare än någonsin och jag vill hålla mig frisk”, avslutade Michaels son.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes