Därför bor alla 7 barn hos Familjen annorlunda-Sami – 12-åriga dottern har flyttat från mamman

Matilda och Sami Nikula från Familjen annorlunda separerade för ett par år sedan.

Tillsammans har de sju barn – men alla bor hos Sami.

Nu berättar han om situationen.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Matilda Nikula och Sami Nikula har tillsammans sju gemensamma barn och var en av familjerna som tittarna fick följa i Familjen annorlunda. Men för ett par år sedan valde det forna paret att gå skilda vägar och Matilda tog sitt pick och pack och flyttade till Gotland.

Sami bor kvar i Hallstahammar och kämpar för att få ihop vardagen med alla barn. Sedan Matilda flyttade till Gotland så har barnen bott i omgångar hos sin mamma. Men i dagsläget är alla deras sju gemensamma barn hos Sami.

Därför bor alla barnen hos Sami Nikula

Sami som tidigare har levt med utmattning berättar i en ny intervju med Hänt att hösten varit omtumlande med all planering kring mellandottern Pims hemkomst.

– Det har varit en ganska omtumlande höst framförallt och en bit in på vintern här. Jag fick ju tillbaka ett av mina barn från Gotland. Och då var det mycket med att styra upp skolgångar och få in henne i familjen igen. Det var Pim, min mellandotter skulle man kunna säga, berättar Sami för Hänt.

Flera av barnen har testat på att bo hos sin mamma på Gotland men nu har alltså alla landat hemma hos sin pappa igen.

– De har ju gått avlöst varandra litegrann, flyttat dit och flyttat hem igen. Och hon var sist ut. Hon ville prova vingarna där borta men ja, det blev som det blev, säger Sami och fortsätter:

– Alla mina och Matildas gemensamma barn bor hos mig nu. Så hon har ju inga barn där nu.

Därför flyttade Matilda Nikula till Gotland – efter separationen

Att det blev just Gotland som Matilda flyttade till var ingen slump. I en tidigare intervju med Hänt berättade hon att det alltid känts som hemma för henne och det blev därför naturligt att flyttlasset gick just dit.

– Det har alltid varit naturligt för mig att vara här. Det här har alltid varit mitt ställe där jag känner mig hemma, berättade hon då och fortsatte:

– Och i samband med en separation, där man helt plötsligt ska leva ett helt annat liv än vad man varit van vid, så kände jag att Hallstahammar var fel ställe för mig att vara på. Man måste liksom hitta ett nytt liv när man har separerat och det kände jag inte riktigt att jag hittade i gamla hemorten. Det kändes som att jag behövde nystart på ett annat ställe.

Hänt har sökt Matilda Nikula.

FOTO: TV4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes