Anders Öfvergård tillbaka i rutan

Anders Öfvergård ska leda en ny satsning på Kanal 5. I ett nytt program som bygger på brittiska “Renovation nation” ska den tidigare “Arga snickaren” hjälpa svenska par och familjer att renovera ovanliga hus.

“Jag är peppad och drivs av att får göra ett helt nytt program där jag kan visa fler och andra sidor av mig själv. Det är även väldigt roligt att vara tillbaka på Kanal 5, det är lite som att komma hem igen”, säger Öfvergård enligt ett pressmeddelande.

Det nya jobbet blir Öfvergårds första programledaruppdrag sedan 2021 då TV4 bröt med honom efter en påstådd våldsam incident på en säsongsavslutningsfest för “Robinson”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes