Migrationsverkets chef lämnar posten i maj

Migrationsverkets generaldirektör Mikael Ribbenvik lämnar sitt uppdrag i maj, rapporterar SVT Nyheter. Han har varit chef för myndigheten i sju år men får nu inte förlängt förordnande, enligt information han själv publicerat på Migrationsverkets intranät.

Ribbenvik skriver att han fick beskedet från regeringen för en tid sedan, och att det nu förs samtal om hur ”regeringen kan dra nytta av min kompetens och erfarenhet för att öka det internationella samarbetet”.

Relaterade länkar:

Ribbenvik har totalt jobbat 24 år på Migrationsverket (Sveriges Television)

Migrationsverkets generaldirektör slutar (Expressen)

Läs mer om Just nu på Omni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes