Enkla knepet som ger dig rabatterat pris på McDonald’s

Pommes, burgare och välsmakande nuggets. På McDonald’s finns det en hel del härligheter att välja mellan. Handlar du ofta på snabbmatskedjan kan det stå dig dyrt men enligt en Tiktokare finns det ett sätt du kan göra för att komma billigt undan.

Priset på matvaror ökar och är du dessutom en som gillar att köpa färdigmat kan det stå dig dyrt i längden. Känner du dessutom extra starkt för en specifik matkedja, så som McDonald’s, och vet med dig att det blir en hel del köp från hamburgerkedjan flera gånger i månaden kan plånboken snabbt känns något lättare.

Det som hade suttit gott är om du kunde få din favoritmåltid till rabatterat pris. Ett McDonald’s-fan hävdar att hon aldrig betalat fullt pris när hon går till snabbmatskedjan. Hemligheten har hon nu delat med sig av på sin Tiktok.

McDonald’s-koden som ger dig smakfull mat

Kvinnan, vars namn är Caroline, påstår sig veta hemligheten bakom hur man får sina måltider från McDonald’s till rabatterat pris. På Tiktok kallar hon sig för “The Thrifter”, där delar hon ofta med sig av tips om hur man gör storslagna liksom smakfulla fynd.

“Du behöver aldrig mer betala fullt pris för en McDonald’s och jag ska berätta det nu”, säger hon i sin senaste video på Tiktok.

Hon berättar att det första du behöver är ditt McDonald’s-kvitto. På kvittot finns nämligen en kod och en webbadress längst ner. Tiktokaren förklarar att man ska gå till webbadressen och ange koden. Då ska McDonald’s skicka en kupong för en billigare måltid nästa gång du väljer att köpa en munsbit eller två på restaurangen.

Väljer man dessutom att ge snabbmatskedjan feedback, oavsett om det är positivt eller negativt kan du tjäna in en hel del pengar.

“Då kan du fylla i formuläret som finns på den webbadressen och du kan få en McDonald’s gratis”, säger Caroline i klippet.

LÄS MER:

McDonald’s-kundernas giriga krav får personalen att rasa: “Nej, det är den inte”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes