15-åriga sonen ber om att få dö varje dag – mamma Hannahs hjärtskärande ord: ”Så hjälplös”

15-åriga Alfie har drabbats av ”självmords-sjukan” och ber nu om att få dö varje dag.

Tonåringen föddes inte med sjukdomen utan fick det efter att ha ramlat när han var ute och sprang.

– Som mamma är det hjärtskärande att veta att din son inte vill vara här, säger mamma Hannah Walton, 46.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Alfie Scriven, 15, från Taunton i södra England brukade vara en glad kille som gillade att röra på sig – nu ber han om att få dö varje dag. Hans barndom har slitits ifrån honom. Han lever nämligen med olidlig smärta efter vad som först verkade vara en oskyldig olycka.

Fick sjukdomen efter oskyldiga olyckan

Det var när tonåringen var ute och sprang i terrängen som han ramlade och fick ont, vilket inte är så konstigt när man trillar och slår sig. Men när smärtan aldrig gick över trots att han tog både smärtstillande och gick till en sjukgymnast förstod familjen att någonting var fel. Smärtan blev istället bara värre.

Alfie fick till slut diagnosen Complex Regional Pain Syndrome, CRPS som ibland kallas för ”självmords-sjukan” eftersom smärtan är så hemsk. Det är ett kroniskt smärttillstånd som beror på en skada på nervsystemet. Läkarna vet inte varför man drabbas av sjukdomen men de misstänker att det är en kroppslig reaktion på en skada som kan sprida sig i hela kroppen som det har gjort för Alfies del.

– Först trodde jag att det bara skulle ta några veckor men eftersom dagar blev till år är jag inte säker på när det tar slut nu. Det var en så oskyldig skada, jag kan inte förstå hur vi har hamnat här. Jag önskar att jag kunde ta bort smärtan från Alfie. Jag känner mig så hjälplös ibland, säger Alfies mamma Hannah Walton, 46, enligt Birmingham Mail.

Får ont så fort någon rör honom

Alfie kan nu varken gå eller äta och så fort någon rör honom får han olidligt ont. Han ber därför om att få dö varje dag.

– Som mamma är det hjärtskärande att veta att din son inte vill vara här. Men jag förstår att smärtan måste vara olidlig. Inget barn borde tänka på att avsluta sitt eget liv, säger Hannah Walton.

Alfies föräldrar har nu startat en insamling för att kunna göra en så kallad vecttor-behandling i USA där elektrostimulering används för att stimulera nerverna i hopp om att Alfie ska slippa sin smärta.

– Han lyssnar på sina vänner som bowlar och kan inte följa med dem. Han tillbringar mest av sin tid i sängen och till och med de minsta sakerna gör honom helt slut, säger Hannah Walton.

FOTO: SWNS

Läs mer

  • Victoria, 37, kommer inte få se barnen växa upp – desperata vädjan

Rekommenderad läsning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes