Victoria, 37, kommer inte få se sina barn växa upp – tvåbarnsmammans vädjan: ”Ber desperat”

Tvåbarnsmamman Victoria, 37, ska snart dö och vädjar nu att folk ska skänka pengar till hennes behandling så att hon kan tillbringa mer tid med sina barn.

Hon har fortfarande inte berättat för barnen om sin sjukdom.

– Mina barn är hela min värld, jag älskar dem så mycket, säger hon enligt The Mirror.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Det är en hjärtskärande vädjan Victoria Baillon, 37, i Buckinghamshire i sydöstra England nu skickar ut. Hon vill ha hjälp att förlänga sitt liv så att hon kan tillbringa mer tid med sina barn Austin, 8, och Eva, 6, innan hon ska dö.

Det var hösten 2020 som Victoria drabbades av bröstcancer. Hon opererades och prognosen såg till en början bra ut. Men sedan kom bakslaget. Cancern hade spridit sig till hennes hals, ryggrad och lungor. Victoria påbörjade behandling och trotsade läkarna som sa att hon inte ens skulle kunna stå upp genom att både gå och springa.

Men i december i fjol fick hon mardrömsbeskedet att behandlingen inte hade hjälpt. Hon hade nu utvecklat stadie fyra cancer som inte kan botas. 37-åringen fick alltså plötsligt sin dödsdom.

Vädjan på Instagram: ”Ber desperat…”

Men än har tvåbarnsmamman inte gett upp hoppet. Nu samlar hon in pengar till en alternativ behandling med immunterapi för att stärka sitt immunförsvar för att bekämpa cancern. Allt för att kunna tillbringa så lång tid som möjligt med sina barn.

”Jag ber desperat om hjälp för att stödja mig för att jag ska kunna leva så länge som möjligt med mina barn. De kan inte lämnas utan sin mamma, jag bryr mig om dem och älskar dem så mycket och jag vädjar från djupet av mitt hjärta att du ska ge allt du kan för att ha dem hos mig så länge som möjligt”, skriver Victoria i ett hjärtskärande inlägg på Instagram.

Victoria har hittills lyckats samla in drygt 277 000 kronor men 37-åringen behöver en halv miljon för att kunna genomgå immunterapi.

Har fortfarande inte berättat för barnen

Victoria har fortfarande inte berättat för sina barn att hon är dödligt sjuk, eftersom hon inte vågat. Hon säger dock att hon ska berätta “så snart som möjligt”, enligt The Mirror eftersom sjukdomen har försämrats så pass mycket nu.

FOTO: Instagram

Läs mer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes