Två män knivhuggna i Eslöv

Två män har knivhuggits utomhus i Eslöv i Skåne.

Polisen fick larmet sent på lördagskvällen, och när man kom till platsen hittades männen.

— Jag vet inte mycket mer om vad som hänt. Det pågår diverse utredningsåtgärder. Man har spärrat och och genomför teknisk undersökning och försöker att få ihop informationen med hjälp av vittnen och dörrknackning, säger Thomas Paulsson, vakthavande befäl vid polisen.

De två knivskadade männen har förts till sjukhus. Polisen har kunnat hålla inledande förhör med dem. Det finns ingen misstänkt och polisne kan inte säga något om eventuella motiv eller vad som låg bakom attacken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes