Pernilla Wahlgren i panik på motorvägen: “Gått igenom värsta traumat”

En ny säsong av “Wahlgrens värld” är i full rulle, och likaså Pernilla Wahlgren – men på helt fel väg.

När Theo Wahlgren fyllde 15 år köpte hans mamma Pernilla Wahlgren, 55, en mopedbil till honom.

För att få hem bilen till sin son var hon tvungen att köra hem den, något som skulle visa sig vara lättare sagt än gjort.

Pernilla Wahlgren körde mopedbil på motorvägen

Mopedbilar går enligt regel bara i 40 kilometer i timmen, och får absolut inte köras på de svenska motorvägarna.

Trots det råkar Pernilla hamna just där – och köerna bakom henne blir längre och längre.

– Även om du har en varningstriangel där bak så behandlar de dig som att du också var en bil i trafiken och blir jättearga och hänger på tutan, säger Pernilla medan hon inser att hon inte vet var hon ska köra eller var hon befinner sig.

Pernilla ifrågasatte sin present till Theo

Samtidigt börjar hon ifrågasätta vad hon egentligen har köpt för present till sin son.

– Det är då det slår mig: Vänta, har jag köpt en present som gör att jag ska skicka ut min 15-åriga son i livsfarlig trafik? Vänta, vad var det här för dum idé att köpa honom en moppebil? Tänk om något händer, då är det mitt fel. 

Paniken börjar sprida sig i Pernilla och hon sätter handen framför ansiktet medan hon börjar gråta.

Slutligen kommer hon av motorvägen och ringer till sin numera fästman Christian Bauer, som kommer till undsättning.

Pernilla Wahlgren om panikångestattacken

Till Christian berättar hon att hon fått en panikångestattack.

– Jag tror att jag åkte ur min egen kropp och in i Theos kropp för det finns ingen logisk förklaring till varför jag blev så rädd. När Christian kom var jag helt förstörd, då var det som att jag hade gått igenom värsta traumat, jag blev väldigt chockad och förvånad själv.

Christian kramar om Pernilla och hjälper henne till slut hem med bilen.

LÄS MER:

Det hemliga frieriet i “Wahlgrens Värld” innan Christian Bauer gick ner på knä

Christina Schollin om barnförbjudna middagen med Bianca Ingrosso: “Vet inte vad…”

Christina Schollin om barnförbjudna middagen med Bianca Ingrosso: “Vet inte vad…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes