Allt om Fritte Fritzson: Karriären, uppväxten och parhästen i “På spåret”

Fritte Fritzson, 51, är högaktuell som en av de tävlande i SVT:s långkörare “På Spåret” under 2022-2023. Hur bra koll har du egentligen på komikern? Nyheter24 reder ut allt om Fritzsons karriär och bakgrund.

Den 33:e säsongen av hela Sveriges favoritfrågesport “På Spåret” har gått av stapeln i SVT och i vanlig ordning är det Kristian Luuk som, med domaren Fredrik Lindström vid sin sida, ställer den ikoniska frågan: vart är vi påväg?

Här kan du läsa allt om På Spåret 2022-2023: deltagare, datum och gästartister.

Vem är Fritte Fritzson i “På Spåret” 2022-2023?

FredrikFritteFritzson, 51, är komiker och arkitekt. Han har du kanske hört i den populärvetenskapliga podcasten “Allt du velat veta”. Fritte Fritzson är uppvuxen i Knivsta och hade sitt allra första framträdande då han gick i tredje klass och var konferencier på skolavslutningen, skriver Uppsala Nya Tidning.

Fritte Fritzson har varit ståuppkomiker sedan 2006 och innan dess gjorde han gjort flera revyer och sketchföreställningar. Han är även en av grundarna till humorklubben “Oslipat” som han startade med komikern Marcus Johansson.

Klubben finns i dag i Stockholm, Malmö, Uppsala, Jönköping och Landskrona. Fritzson har också tidigare lett “Svenska standupgalan” fem gånger och fått folk landet runt att skratta och må bra.

“På spåret” tävlar han med parhästen Marie Agerhäll, 40. Här kan du läsa allt om Marie Agerhälls karriär, familj och “jättebaby”!

Vad heter Fritte Fritzson på Instagram?

Fritte Fritzson heter helt enkelt @frittefritzson på Instagram.

LÄS MER:

Allt om Marie Agerhäll i “På Spåret”: Karriären, familjen och hennes “jättebaby”

Allt om Marie Agerhäll i “På Spåret”: Karriären, familjen och hennes “jättebaby”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes