Ny Stephen King-filmatisering på gång med Leonardo DiCaprio och JJ Abrams

Ännu en av Stephen Kings bästsäljande böcker ser nu ut att hamna på vita duken, denna gång rör det sig om Billy Summers från 2021 och vi kan väl konstatera att det är två tunga namn inblandade redan nu. Varken DiCaprio eller Abrams behöver väl knappast någon närmare presentation om man säger så.

Stephen King är ju förstås mest känd som en av tidernas främsta författare inom skräckgenren, men Billy Summers är precis som Mr Mercedes en deckare där vi följer en åldrande yrkesmördare som ska göra ett sista jobb innan han pensionerar sig. Det var från början tänkt att det skulle bli en miniserie av det men efter att Warner Bros lagt rabarber på rättigheterna så blir det då en film av det hela istället. DiCaprio kommer förstås att spela titelrollen och Abrams ska regissera.

Filmen är ännu i ett tidigt skede av processen så något premiärdatum finns inte i nuläget, men om man är ett Stephen King-fan och verkligen törstar efter att se något av hans verk filmatiserat i år så kommer bland annat The Boogeyman och Salems Lot att ha premiär under 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes