Anne-Lie Rydé i stor sorg efter bortgången i familjen – första orden: ”Sagt hejdå”

Maj-Britt Thörn har somnat in – hon blev 99 år gammal.

– Hon somnade in på natten när vi precis hade varit och sagt hejdå, säger dottern Anne-Lie Rydé till Expressen.

Ladda ner Hänts nya app här – nöje och nyheter utan betalväggar!

Skådespelaren Maj-Britt Thörn medverkade i filmer som Stjärnfall i frukostklubben och Pimpernel Svensson. Hon arbetade även nära med Povel Ramel och fick rollen som första primadonna i Knäpp upp-revyerna.

Men nu har hon somnat in 99 år gammal.

Anne Lie Rydés ord om sorgen

Maj-Britt var gift med Kurt Rydé och tillsammans fick de två barn – Joakim Rydé och sångerskan Anne-Lie Rydé. I en intervju med Expressen berättar Anne-Lie att deras mamma somnade in kort efter att de hade varit och sagt hejdå.

– Hon somnade in på natten när vi precis hade varit och sagt hejdå, för vi förstod att det var nära. Sedan så somnade hon in. Hon var väldigt tydlig med att ”nu räcker det”, säger Anne-Lie Rydé till tidningen och fortsätter:

– Jag har inte riktigt hunnit smälta än att hon inte riktigt finns längre. Jag tror att det tar ett tag. Det var likadant med min pappa, det tog flera år att bearbeta att han inte längre var här längre.

Texten uppdateras.

FOTO: Kamerareportage/TT

Rekommenderad läsning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes